Hotel Marysin Dwór

WESELA do 70 os.

Szanowna Paro Młoda !!!

Ślub to szczególnie radosne wydarzenie w życiu każdego człowieka, dzień,
w którym dwoje ludzi wstępuje razem na nieznaną dla nikogo drogę.

Drogę, w której będą nawzajem musieli się wspierać, wybaczać,  ale i cieszyć z kolejnych przeżytych lat.

Wesela mogą być bogate lub skromne, małe lub duże. Zawsze jednak uroczystość ta powinna pozostać w pamięci jako jedyne, niepowtarzalne wydarzenie, dlatego w trakcie przygotowań tak bardzo zależy nam, aby wyjątkowej uroczystości zapewnić jak najlepszą oprawę i serwis.

Dołożymy wszelakich starań, aby ten szczególny dzień był jednym z najpiękniejszych w Waszym życiu.

Profesjonalna obsługa doradzi dowolną aranżację sali przy okrągłych lub prostokątnych stołach.

Bogate i wyselekcjonowane menu, specjalnie przygotowane przez Szefa Kuchni, zaspokoi najbardziej wysublimowane gusta naszych wymagających Gości.

Nowożeńcy w prezencie od Hotelu otrzymają klucze do komfortowego i przytulnego apartamentu na noc poślubną  uświetnioną winem musującym i wykwintnym śniadaniem.

Nie zapomnieliśmy również o gościach weselnych. Specjalnie dla nich przygotowaliśmy pokoje w atrakcyjnych cenach oraz bezpłatny parking.

Z wielka przyjemnością zorganizujemy wesele Waszych marzeń w Restauracji  Hotelu „Marysin Dwór”.

DZIĘKUJEMY ZA ZAINTERESOWANIE SIĘ NASZĄ RESTAURACJĄ
I CZAS SPĘDZONY NA LEKTURZE NASZEJ OFERTY!!!

OFERTA SALA TANECZNA
Oferta ważna dla wesel zarezerwowanych od 20.06.2016-31.05.2018


W cenie menu weselnego* dodatkowo otrzymują Państwo:
• apartament dla Nowożeńców z gwarancją późnego wymeldowania(14:00)
• śniadanie dla Nowożeńców
• butelka wina musującego wraz z pucharkiem owocowym w apartamencie Nowożeńców
• chleb powitalny
• salę weselną o powierzchni dopasowanej do planowanej liczby uczestników, z uzgodnionym ustawieniem stołów i parkietem do tańca
• ceremoniał powitania Nowożeńców przed przyjęciem weselnym
• lampkę wina musującego dla wszystkich Gości w czasie ceremonii powitalnej
• miejsca parkingowe dla Młodej Pary i Gości weselnych
• 10% rabat na wszystkie kolejne imprezy rodzinne dla Państwa Młodych
(Chrzciny, Komunie, Rocznice, Imieniny i Urodziny) organizowane dla min. 20 osób
Przy wyborze pakietu Diamentowego pokoje hotelowe dla Rodziców Państwa Młodych gratis!!!
Dzieciom do lat 2 zapewniamy posiłki gratis, a za dzieci w wieku 3-10  lat płacicie Państwo tylko 50% wartości.
A na koniec, żegnając Parę Młodą manager hotelu wręcza od Hotelu Marysin Dwór
Prezent w postaci zaproszenia na kolację rocznicową z okazji pierwszej rocznicy ślubu.

*           w/w oferta dotyczy imprez min. 40-osobowych, powyżej 175 zł

Szanowni Państwo do każdej z wybranych ofert istnieje możliwość płatnej degustacji potraw weselnych. Prosimy o wcześniejszą rezerwację z zaznaczeniem interesujących Państwa potraw. Manager weselny do 1 dnia roboczego poda promocyjną cenę w/w degustacji od os.

Ponadto polecamy Państwu usługi i opcje dodatkowo płatne:
- pokoje 2 os. dla gości weselnych w specjalnych cenach!!!:
od 100 zł bez śniadania(min. 10 pokoi)
od 140 ze śniadaniem(min. 10 pokoi)

- pakiet  alkoholi bez limitu (12h)                           35,00
( piwo beczkowe, wódka czysta Sobieski, wino białe i czerwone)

- możliwe jest korzystanie z własnych napoi alkoholowych
(konieczna banderola polskiej akcyzy)

• Fontannę czekolady (prawdziwa gorąca czekolada wypływająca ze srebrnej fontanny ustawiona na postumencie w asyście świeżych owoców, biszkoptów i innych słodkości).
Cena od osoby:        10,00

• Stół staropolski        
Chcesz żeby goście Twoi zrywali kiełbasę z drzewa, kroili udziec wędzony, zajadali się ogórkami z beczki i smalcem z boncloka?
Wszystkie wyroby na tym stole to produkt masarzy z Nowego Targu i okolic, produkowane metodami tradycyjnymi.
Cena :     sala taneczna   .  2000,00
• Zakup w promocyjnych cenach następujących produktów:
Wódka 0,5l (Sobieski itp.)       25,00
Wódka 0,5l (Finlandia)      35,00
Wina: Argentyna, Chile, Hiszpania                                           od    25,00
W cenę wliczono okolicznościowe zawieszki na butelki

Restauracja oświadcza, iż nieskonsumowane produkty pakowane są w opakowania jednorazowe bezpośrednio po zakończeniu imprezy. Należy je zabrać przy opuszczaniu Sali. Produkty nieodebrane po zakończeniu  wesela zostaną  wyrzucone.

ZASADY REZERWACJI I PŁATNOŚCI:
Hotel & Restauracja Marysin Dwór udostępnia następujące sale weselne:
TANECZNA: sala znajdująca się na terenie restauracji.
Minimalna ilość uczestników 40 osób pełnopłatnych.
Możliwe ustawienia stołów (litera T lub podkowa)

Jeżeli liczba osób będzie mniejsza niż wymagana na daną salę konieczna będzie dopłata różnicy pomiędzy faktyczną, a wymaganą minimalną liczbą osób.

• Osoby organizujące wesele mogą wstępnie zarezerwować interesujący ich wolny termin bez zaliczki na 14 dni. Po upłynięciu tego okresu zostaną automatycznie wykreśleni z rejestru rezerwacji bez powiadomienia

• W razie chęci potwierdzenia wstępnej rezerwacji zleceniodawca imprezy wpłaca
2000 zł bezzwrotnej zaliczki.  Zleceniobiorca zobowiązany jest wystawić pokwitowanie wpłaconej zaliczki oraz wypisać umowę lub w razie nieobecności managera odpowiedzialnego za organizację imprez weselnych umówić zleceniodawcę na dogodny termin podpisania w/w umowy.

• Bezzwrotna zaliczka w wysokości 2000 zostanie zaliczona na poczet kosztów związanych z organizacji wesela tzn. ogólna kwota ilość osób x koszt wybranego menu – zadatek.

• Na 31 dni przed planowaną uroczystością Zleceniodawca wpłaci zaliczkę w wysokości 50% należności za część gastronomiczną oraz potwierdzi ostateczną wersje menu weselnego.

• Na 21 dni prosimy o potwierdzenie ostatecznej ilości pokoi hotelowych.
Na 7 dni prosimy o ostateczne potwierdzenie ilości gości na przyjęciu weselnym.
W dniu tym pokrywana jest również pozostała należność za część gastronomiczną.
W wypadku korzystania z opcji zakupu w naszym lokalu alkoholu w cenach promocyjnych, należność za napoje i alkohole pokrywamy najpóźniej na dzień po weselu.

• W wypadku rezygnacji z organizacji imprezy weselnej po podpisaniu umowy i wpłacie zaliczki Hotel & Restauracja Marysin Dwór zgodnie z umową zaliczy wpłaconą kwotę na poczet strat związanych z utratą terminu.



WERSJA I WESELNA  8h

ZUPA
- Rosół drobiowy z makaronem domowej roboty i nutą świeżej natki pietruszki

DANIE GŁÓWNE
- Patera mięs różnych 200g/os: tradycyjna śląska rolada wołowa ,
schab panierowany , udko drobiowe
podawana z : ziemniakami z wody z koperkiem, kluski białe i ciemne, zestaw surówek, modra kapusta  

DESER I NAPOJE
- Kawa,  herbata,         b/o
- puchar lodów z owocami i bitą śmietaną
- napoje zimne 1l/os

BUFET ZIMNY:    400g
Patera mięs i wędliny z naszej wędzarni       40g/40g
Wybór tradycyjnych pasztetów i teryn        30g
Deska rolad serowych z różnymi nadzieniami, serów gatunkowych i żółtych  30g
Pomidory, ogórki         30g
Marynaty          20g
Matyjasy na poduszce z cebulki, zielonego jabłka oraz śnieżnobiałej śmietany  30g
Sałatka Caprese          30g
Sałatka grecka Hariatiki        30g
Sałatka Hawajska z kurczakiem i ananasem      30g
Salatka jarzynowa śląska        30g
Roladki z łososia z musem ziołowym       20g
Finger foods          40g
Smalec, ogórki kiszone        
Pieczywo, masło

KOLACJA I     
- Roladka z kurczaka z mozarellą i suszonymi pomidorami podawana z zapiekanką ziemniaczaną i glazurowanymi marchewkami


CENA OD OSOBY         130,00
OFERTA 8 godzinna



PAKIET SREBRNY   12h

ZUPA
- Rosół drobiowy z makaronem domowej roboty i nutą świeżej natki pietruszki

DANIE GŁÓWNE
- Patera mięs różnych 250g/os: tradycyjna śląska rolada wołowa , schab po polsku faszerowany
pieczarkami, Tradycyjny francuski kotlet de vollaile, roladka z soli
podawana z : ziemniakami z wody z koperkiem, kluskami białymi i ciemnymi, ryżem białym,
zestawem surówek, modrą kapustą, sosami: mięsnym i cytrynowym

DESER ORAZ NAPOJE
- Kawa,  herbata, napoje zimne          b/o
- puchar lodów firmowych podawanych z owocami i bitą śmietaną oraz sosem truskawkowym

ZIMNA PŁYTA
-wachlarz wędlin regionalnych i mięs pieczonych na zimno
- chrupiąca sałata lodowa z grillowanym bekonem, jajkiem i serem pleśniowym podawana z sosem czosnkowym
- sałatka z indyka wędzonego, zielonej papryki, ananasa i słodkiej kukurydzy z dodatkiem świeżej kolendry w jogurtowo-majonezowym sosie
- tymbaliki z kurczakiem i warzywne
- łosoś faszerowany musem chrzanowym pod delikatną galantyną 
- deska serów dojrzewających i pleśniowych i żółtych     
- pasztet podawany w asyście grzybów marynowanych i polskiej żurawiny
- rostbef pieczony na różowo podawany z sosem musztardowym
- marynaty (papryka, pieczarki, ogórki)
- jajka w asyście musów łososiowego, z buraków i fety, twarogowo-jajecznym
- pieczywo, masło

LUB

BUFET ZIMNY:
Patera mięs i wędliny z naszej wędzarni       
Kompozycja wędzonych, pieczonych i podsuszanych kiełbas
Ozory wołowe z galaretką śliwkową i chrzanową
Rostbef pieczony na różowo rolowany z musem chrzanowym 
Tymbaliki z kurczakiem
Tymbaliki z warzywami
Wybór tradycyjnych pasztetów i teryn        
Deska rolad serowych z różnymi nadzieniami, serów gatunkowych i żółtych  
Pomidory, ogórki         
Marynaty          
Sałatka Caprese          
Sałatka grecka Hariatiki        
Sałatka Hawajska z kurczakiem i ananasem      
Salatka jarzynowa śląska        
Roladki z łososia z musem ziołowym       
Deski ryb wędzonych
Matyjasy na poduszce z cebulki, zielonego jabłka oraz śnieżnobiałej śmietany  
Finger foods          
Smalec, ogórki kiszone        
Pieczywo, masło

KOLACJA I
- schab morelowo-śliwkowy w sosie pieczeniowo-miodowym oraz roladka z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami podawane z zapiekanką ziemniaczaną i buraczkami na zimno

KOLACJA II
- Stew z indyczki w kremowym sosie z pieczarkami i owocami kaparów

KOLACJA III
- Barszcz z francuskim pasztecikiem


CENA OD OSOBY         175,00



PAKIET ZŁOTY  12h

ZUPA (należy wybrać jedną)
Krem ze świeżych pomidorów podawany z pierożkami drobiowymi i zieloną bazylią
lub
Rosół królewski podawany z kluseczkami cielęcymi

DANIE GŁÓWNE
Patera mięs różnych 250g/os:
Polędwiczki wieprzowe z kolorowym pieprzem w otoczce z szynki dojrzewającej
Roladka drobiowa z mozzarellą i suszonymi pomidorami
Policzki wołowe duszone we francuskim winie po burgundzku
Filety z dorsza podawane w sosie włoskim
podawana z ziemniakami z koperkiem, kluskami, ryżem jaśminowym i kaszą pęczak
oraz kapustą czerwoną i zestawem surówek z warzyw sezonowych

DESER ORAZ NAPOJE       
Kawa, herbata, napoje zimne         b/o
Sorbet cytrynowo-malinowy z Martini

ZIMNA PŁYTA
-wachlarz wędlin regionalnych i mięs pieczonych na zimno
- chrupiąca sałata lodowa z grillowanym bekonem, jajkiem i serem pleśniowym podawana z sosem czosnkowym
- sałatka z indyka wędzonego, zielonej papryki, ananasa i słodkiej kukurydzy z dodatkiem świeżej kolendry w jogurtowo-majonezowym sosie
- tymbaliki z kurczakiem i warzywne
- łosoś faszerowany musem chrzanowym pod delikatną galantyną 
- deska serów dojrzewających i pleśniowych i żółtych     
- pasztet podawany w asyście grzybów marynowanych i polskiej żurawiny
- rostbef pieczony na różowo podawany z sosem musztardowym
- marynaty (papryka, pieczarki, ogórki)
- jajka w asyście musów łososiowego, z buraków i fety, twarogowo-jajecznym
- pieczywo, masło

LUB

BUFET ZIMNY:
Patera mięs i wędliny z naszej wędzarni       
Kompozycja wędzonych, pieczonych i podsuszanych kiełbas
Ozory wołowe z galaretką śliwkową i chrzanową
Rostbef pieczony na różowo rolowany z musem chrzanowym 
Tymbaliki z kurczakiem
Tymbaliki z warzywami
Wybór tradycyjnych pasztetów i teryn        
Deska rolad serowych z różnymi nadzieniami, serów gatunkowych i żółtych  
Pomidory, ogórki         
Marynaty          
Sałatka Caprese          
Sałatka grecka Hariatiki        
Sałatka Hawajska z kurczakiem i ananasem      
Salatka jarzynowa śląska        
Roladki z łososia z musem ziołowym       
Deski ryb wędzonych
Matyjasy na poduszce z cebulki, zielonego jabłka oraz śnieżnobiałej śmietany  
Finger foods          
Smalec, ogórki kiszone        
Pieczywo, masło

KOLACJA I
Pieczone udźce wieprzowe szpikowane goździkami z delikatnym
sosem ziołowo – pieczeniowym z kapustą zasmażaną, buraczkami  i kopytkami
Udźce prezentowane w całości przez kucharzy na środku sali a następnie roznoszone przez kelnerów

KOLACJA II
Patery pierogów naszego wyrobu (mięsne, ruskie, szpinakowe pierogi z wątróbką drobiową,)
podawane z filiżanką barszczu czerwonego

KOLACJA III
Żurek śląski z białą kiełbasą i ziemniaczkami


Cena oferty od osoby        195,00
OFERTA 12 godzinna




PAKIET RUBINOWY  12 h

PRZYSTAWKA
Carpaccio z łososia marynowanego w burakach i soli z sosem musztardowym, kaparami i marynowanymi brokułami

ZUPA (należy wybrać jedną)
Aromatyczna zupa borowikowa podawana w chlebkach
Lub
Aksamitny krem z białych warzyw serwowany z pasztecikiem z ciasta francuskiego nadziewanego szpinakiem i serem feta

DANIE GŁÓWNE
Patera mięs różnych 250g/os:
Pierś z kaczki w sosie pomarańczowym
Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym
Roladka z jagnięciny z chrzanem
Udko z gęsi polskiej
Halibut w cieście filo podany na gorących warzywach z sosem cytrynowo-koperkowym
podawana z kluskami białymi i ciemnymi, ziemniakami z wody, ryżem białym
kapustą czerwoną i zestawem surówek z warzyw sezonowych

DESER I NAPOJE
Pana cotta śmietankowa na coulis z malin w kompozycji świeżej mięty i grillarzu orzechowego oraz
Tort weselny w wybranym smaku
Kawa, herbata, napoje zimne         b/o

ZIMNA PŁYTA:
Sałatka z tuńczyka, jaj gotowanych, pomidorów i opiekanych ziemniaków
Sałatka południowa:pieczona pierś z kurczaka, bukiet sałat, melon, ser dor blue, sos żurawinowy
Sałatka Cezar z jajkiem gotowanym, kurczakiem, suszonymi pomidorami i sosem ajoli
Deska serów dojrzewających i pleśniowych z karmelizowanymi orzechami
Kompozycja jaj faszerowanych musami: łososiowym, z szynki, z tuńczyka, sardelowym
Pstrąg wędzony w galarecie jabłkowej
Halibut marynowany w soku z owoców cytrusowych serwowany w salsie z papryki i czerwonej słodkiej cebuli
Wybór szynek i dojrzewających wędlin z piklami i grissini
Pieczony rostbef na musie z suszonych pomidorów z miodowo-balsamicznym sosem
Tatar wołowy siekany ręcznie przyprawiany czarnym pieprzem serwowany z marynatami i leśnymi grzybami
Finger foods, marynaty
Pieczywo jasne, ciemne, masła smakowe

LUB

BUFET ZIMNY:
Deska wędlin staropolskich(szynka, baleron, polędwica wędzona)
Deska wędlin włoskich dojrzewających
Kompozycja wędzonych, pieczonych i podsuszanych kiełbas
Tatar wołowy siekany ręcznie przyprawiany czarnym pieprzem serwowany z marynatami i leśnymi grzybami
Indyczka z żurawiną i sułtańskimi rodzynkami glazurowane wiśniówką
Roladka z kurczaka nadziewana wątróbkami
Deska serów włoskich twardych z musztardami owocowymi
Deska serów gatunkowych i pleśniowych w asyście orzechów i winogron
Łosoś w całości w delikatnej galantynie pod pierzynką z zielonego ogórka
Patera ryb polskich wędzonych
Tatar z łososia norweskiego na salsie z warzyw w kompozycji sosu z białego balsamico, francuskiej musztardy i białego wina
Ser kozi zapiekany z konfiturą z cebuli
Szparagi w szynce pod delikatną galantyną
Sałatka z zielonego ogórka, pomidorów, papryki i koziego sera z zieloną kolendrą
Tradycyjna sałatka z gotowanych jarzyn z dodatkiem majonezu i zielonego groszku
Sałatka krewetkowa z brokułami, słodką czerwoną papryką i majonezowo-czosnkowym sosem
Sałatka z pomidorów, zielonej bazylii, sera mozzarella, czarnych oliwek i prażonych migdałów
Pieczywo jasne, ciemne, masła smakowe

SPECJALNOŚĆ WIECZORU:
Pieczone udźce wieprzowe szpikowane goździkami z delikatnym
sosem ziołowo – pieczeniowym z kapustą zasmażaną, buraczkami  i kopytkami
Udźce prezentowane w całości przez kucharzy na środku sali a następnie roznoszone przez kelnerów

BUFET CIEPŁY:
- roladka drobiowa faszerowana szpinakiem i fetą
- pieczona karkówka w ciemnej glazurze z whisky i sosu sojowego
- roladki schabowe faszerowane suszonymi pomidorami
- roladki z soli z krewetką w sosie cytrynowym
- kluski francuskie smażone w aromacie ziół
- ryż dziki, ziemniaki zasmażane boczkiem, bukiet warzyw gotowanych
- pierogi różne (ruskie, z mięsem, ze szpinakiem, z kapustą i grzybami, z kaszą)
- Strogonoff

Cena oferty od osoby        250,00





PAKIET ALL INCLUSIVE  12 h

ZUPA (należy wybrać jedną)
- Rosół drobiowy z makaronem domowej roboty i nutą świeżej natki pietruszki   
Lub
Krem ze świeżych pomidorów podawany z pierożkami drobiowymi i zieloną bazylią

DANIE GŁÓWNE
- Patera mięs różnych 250g/os: tradycyjna śląska rolada wołowa , schab po polsku faszerowany
pieczarkami, Roladka drobiowa z mozzarellą i suszonymi pomidorami
podawana z : ziemniakami z wody z koperkiem, kluski białe i ciemne, zestaw surówek, modra kapusta

DESER
Puchar sorbetów z owocami podawany z ciepłym sosem szampańskim
oraz
Bufet słodki z paterą ciast różnych (szarlotka, sernik, makowiec), owocami świeżymi i fontanną czekolady, mini deserami oraz Tortem Weselnym
Kawa, herbata, napoje zimne         b/o

ZIMNA PŁYTA
-wachlarz wędlin regionalnych i mięs pieczonych na zimno
- chrupiąca sałata lodowa z grillowanym bekonem, jajkiem i serem pleśniowym podawana z sosem czosnkowym
- sałatka z indyka wędzonego, zielonej papryki, ananasa i słodkiej kukurydzy z dodatkiem świeżej kolendry w jogurtowo-majonezowym sosie
- tymbaliki z kurczakiem i warzywne
- łosoś faszerowany musem chrzanowym pod delikatną galantyną 
- deska serów dojrzewających i pleśniowych i żółtych     
- pasztet podawany w asyście grzybów marynowanych i polskiej żurawiny
- rostbef pieczony na różowo podawany z sosem musztardowym
- marynaty (papryka, pieczarki, ogórki)
- jajka w asyście musów łososiowego, z buraków i fety, twarogowo-jajecznym
- pieczywo, masło

LUB

BUFET ZIMNY:
Patera mięs i wędliny z naszej wędzarni       
Kompozycja wędzonych, pieczonych i podsuszanych kiełbas
Ozory wołowe z galaretką śliwkową i chrzanową
Rostbef pieczony na różowo rolowany z musem chrzanowym 
Tymbaliki z kurczakiem
Tymbaliki z warzywami
Wybór tradycyjnych pasztetów i teryn        
Deska rolad serowych z różnymi nadzieniami, serów gatunkowych i żółtych  
Pomidory, ogórki         
Marynaty          
Sałatka Caprese          
Sałatka grecka Hariatiki        
Sałatka Hawajska z kurczakiem i ananasem      
Salatka jarzynowa śląska        
Roladki z łososia z musem ziołowym       
Deski ryb wędzonych
Matyjasy na poduszce z cebulki, zielonego jabłka oraz śnieżnobiałej śmietany  
Finger foods          
Smalec, ogórki kiszone        
Pieczywo, masło

KOLACJA I
Pieczone udźce wieprzowe szpikowane goździkami z delikatnym
sosem ziołowo – pieczeniowym z kapustą zasmażaną, buraczkami  i kopytkami
Udźce prezentowane w całości przez kucharzy na środku sali a następnie roznoszone przez kelnerów

KOLACJA II
Patery pierogów naszego wyrobu (mięsne, ruskie, szpinakowe pierogi z wątróbką drobiową,)
podawane z filiżanką barszczu czerwonego

KOLACJA III
Żurek śląski z białą kiełbasą i ziemniaczkami

Pakiet alkoholi (wódka czysta – Sobieski, Wyborowa, Biała Dama, Żubrówka;
wina białe i czerwone, półsłodkie, półwytrawne, wytrawne;
piwo lane Żywiec

Pakiet Pożegnalny – eleganckie i smaczne paczki ciast różnych przygotowane w ilości 50% do ilości pełnopłatnych płatnych osób (60 osób = 30 paczek)

Cena oferty od osoby        250,00





POPRAWINY

Koniec wesela nie musi oznaczać końca wspaniałej zabawy! Zgodnie z tradycją, aby uraczyć ponownie gościną i wspaniałą atmosferą weselnych chwil, a także przedłużyć wyśmienitą zabawę o kolejny dzień proponujemy Państwu organizację poprawin w naszej restauracji.
Organizujemy zarówno małe, kameralne poprawiny w gronie najbliższych jak i duże przyjęcia z zabawą taneczną oraz niepowtarzalnym stołem szwedzkim, na którym Państwa goście znajdą pyszne zakąski oraz słodkości grzechu warte.

Oto przykładowe zestawy:

Obiad          od  50,00
Zupa
Tradycyjna góralska kwaśnica z grulami i ziebrem
Danie główne:
Roladka wieprzowa z chrzanem podawana z kluskami i zestawem surówek
Kawa lub herbata, soki, woda

Obiad + Zimna Płyta z napojami zimnymi i ciepłymi   od  85,00

Obiad + Zimna Płyta z napojami zimnymi i ciepłymi + kolacja    od  95,00