Nasze menu

directDojazd phoneZadzwoń RezerwujRezerwuj
Polecamy

Szef Kuchni poleca:

BURGERY Z FRYTKAMI I DOMOWYMI BUŁKAMI

  • Wołowy z sosem BBQ (600g) - 49,00
  • Cheeseburger (360g) - 48,00
  • Burger z burakiem i kozim serem - 48,00

Żebra podawane na rolowanym chlebie z chorizo - 49,00

Przystawki

PRZYSTAWKI ZIMNE

  • Befsztyk tatarski podawany z marynowanymi grzybami - 48,00
  • Filet z gęsi surowy, długo dojrzewający z sałatą i parmezanem - 45,00

PRZYSTAWKI GORĄCE

  • Luzowane udko kurze sous vide aromatyzowane ziołami z skórką cytrynową, z sosem szpinakowym i groszkiem cukrowym - 39,00
  • Wątróbka drobiowa w śmietanie z boczkiem i pieczarkami - 36,00
Zupy
  • Tradycyjny rosół z domowym makaronem, marchewką i natką pietruszki - 16,00
  • Śląski żurek z kiełbasą, ziemniaczkami i jajkiem serwowany w ciepłym chlebie - 28,00
  • Pikantna zupa z liści kalafiora i chili - 24,00
  • Staropolska zupa z ogonów wołowych - 26,00
  • Limonkowa zupa z kolędrą i makaronem z tortilli - 27,00
Makaron/Ryż

 

  • Spaghetti z pesto z liści rzodkiewki, kawałkami kurczaka i pomidorkami cherry - 49,00
  • Risotto z krewetkami, małżami i szafranem na rukoli - 56,00

 

Ryby
  • Ptasie mleczko z dorsza na puree z fenkuła, omułki w sosie śmietanowym z curry i szparagami - 65,00
  • Stek z łososia na makaronie ryżowym z warzywami - 69,00
Dania Główne
  • Żebro wieprzowe z domowymi grubo krojonymi frytkami, sałatką, sosem BBQ - 52,00
  • Stek wołowy z młodymi gotowanymi warzywami i ziołowym masłem - 110,00
  • Sznycel po wiedeńsku z jajkiem, młodą kapustą zasmażaną i ziemniakami - 58,00
  • Polędwiczka wieprzowa w ziołowym crunchu, z brokułami i ziemniaczanym krokietem z sosem demiglace - 54,00
  • Rolada wołowa z kluskami białymi, sosem pieczeniowym ułożona na kapuście modrej - 52,00
  • Policzki wieprzowe duszone w ciemnym piwie z kaszą jarmużem i marchewką - 54,00
  • Kukurydziany filet sous vide na puree z batata z szparagami i groszkiem cukrowym - 48,00
  • Filet kaczy confitowany na puree z kalafiora z białą czekoladą, chrustem z pora z skórką cytrynową i glazurowanymi buraczkami - 48,00
Sałatki
  • Szparagi z jajkiem poche na sałatach z vinegretem - 42,00
  • Mix sałat z gorącymi serowymi węgielkami i świeżymi warzywami - 45,00
Pierogi
  • Pierogi z mięsem 8 szt. - 32,00
  • Pierogi z kapustą i grzybami 8 szt. - 29,00
  • Pierogi ruskie 8 szt. - 31,00
  • Pierogi z owocami 8 szt. - 32,00
Desery
  • Puchar lodów firmowych z owocami i bitą śmietaną - 25,00
  • Smażone lody na musie brzoskwiniowym - 34,00
  • Serniczek z białą czekoladą na kruchym pistacjowym spodzie - 29,00
  • Ciasto firmowe - 21,00